ΟΡΑΜΑ

Διασφαλίζουμε -Δημιουργούμε μια εργονομική εμπειρία gaming και εργασίας όπως καμία άλλη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Είμαστε αυτοί που οδηγούν την κοινότητα των πρωτοπόρων στην σφαίρα των νικητών. Η Andaseat δεσμεύεται να βελτιώσει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις κορυφαίες αγωνιστικές καρέκλες και να συνεχίσει να την ενσωματώνει στις εργονομικές καρέκλες, ώστε να αποτελεί την πρώτη σας επιλογή. Με την ομάδα των ειδικών μας επενδύουμε στην έρευνα για να εξασφαλίζουμε την καθημερινή σας άνεση σε κάθε σας δραστηριότητα. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η Andaseat σχεδιάζει και δοκιμάζει το προϊόν που ταιριάζει στο σωματότυπο, το μέγεθος, την κινητικότητα και την άνεση. Αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε μια εμπειρία χρήσης καρέκλας που ξεκίνησε στην πίστα και καταλήγει στην άνεση του σπιτιού σας. Στην σφαίρα των νικητών, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Στη σφαίρα των νικητών.....

Η ιστορία του Brand:

«Ως λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ήταν ανέκαθεν μεγάλη τιμή να υποστηρίζω μερικές από τις καλύτερες αγωνιστικές ομάδες στο Grand Prix του Μακάο, μια επαγγελματική αγωνιστική εκδήλωση για τους λάτρεις του χώρου. Εκεί συνομιλούσα με μερικούς από τους κορυφαίους οδηγούς αγώνων για την αγάπη μας για τα αυτοκίνητα και την οδηγική τους εμπειρία. Μετά από κάθε συζήτηση, πάντα εφάρμοζα τη γνώση που απέκτησα στη δουλειά μου, δηλαδή στην κατασκευή σπορ καθισμάτων αυτοκινήτου. Αυτό μας οδήγησε στο να είμαστε ένας από τους πρωτοπόρους στα αγωνιστικά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας για επαγγελματίες οδηγούς. Στη συνέχεια, η Andaseat ξεκίνησε να φτιάχνει εξειδικευμένες gaming καρέκλες, και έτσι δημιουργήσαμε μια άνετη και εκλεπτυσμένη εργονομική καρέκλα για το σπίτι σας αλλά και τις gaming δραστηριότητες σας. Εδώ γεννήθηκε η Andaseat όπως την ξέρετε. Πιστεύω ότι σε οποιονδήποτε αγώνα, μόλις περάσεις τη γραμμή τερματισμού, και μπεις στη σφαίρα των νικητών, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες». – Zhou Lin (Ιδρυτής & CEO της Andaseat).

Είμαστε αυτοί που οδηγούν την κοινότητα των πρωτοπόρων στην σφαίρα των νικητών. Η λέξη Anda προέρχεται από την ισπανική λέξη «πάμε». Η Andaseat δεσμεύεται να βελτιώσει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις κορυφαίες αγωνιστικές καρέκλες και να συνεχίσει να την ενσωματώνει στις εργονομικές καρέκλες, ώστε να αποτελεί την πρώτη σας επιλογή. Με την ομάδα των ειδικών μας επενδύουμε στην έρευνα για να εξασφαλίζουμε την καθημερινή σας άνεση σε κάθε σας δραστηριότητα. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η Andaseat σχεδιάζει και δοκιμάζει το προϊόν που ταιριάζει στο σωματότυπο, το μέγεθος, την κινητικότητα και την άνεση. Αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε μια εμπειρία χρήσης καρέκλας που ξεκίνησε στην πίστα και καταλήγει στην άνεση του σπιτιού σας.

Η Andaseat αναβαθμίζει την gaming εμπειρία σας. Προσφέρουμε καρέκλες κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας δέρμα, PVC ή λινό ύφασμα για διαφορετικούς σωματότυπους, για να στηρίζουν σωστά το σώμα σας. Κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με πολλαπλές συμπεριφορές για να εξασφαλίσετε την απόλυτη απόδοσή σας. Τα παιχνίδια είναι μέρος της φαντασίας μας και η δική μας δεν έχει όρια! 

Είστε έτοιμοι να παίξετε;